Ouwehands Dierenpark lanceert eigen Pandajournaal

Vanaf vrijdag 27 maart 2020 kijk je wekelijks naar een nieuwe aflevering van ‘Ouwehands Pandajournaal’. Op de socialmediakanalen en website van het dierenpark leer je elke week meer over de reuzenpanda’s.

Ouwehands Pandajournaal
Nu Ouwehands Dierenpark vanwege de coronavirus maatregelen gesloten is, kunnen bezoekers tijdelijk niet genieten van de dieren en daarbij leren over de prachtige dierenwereld. Om mensen thuis op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de reuzenpanda’s, lanceert het dierenpark daarom ‘Ouwehands Pandajournaal’, een wekelijkse video waar wordt ingegaan op vragen die spelen rondom de reuzenpanda’s.

Vragen en weetjes
‘Is Wu Wen drachtig?’ Dit is een vraag die het dierenpark de afgelopen twee maanden vaak is gesteld. Maar zo zijn er veel meer. José Kok, Hoofd Dierverzorging in Ouwehands Dierenpark, beantwoordt elke week een kijkersvraag en vult die aan met interessante weetjes.

Hoofdrolspelers
Ouwehands Dierenpark Rhenen biedt sinds 2017 een royale verblijfsruimte aan twee reuzenpanda’s. Het verblijf van Wu Wen en Xing Ya, ‘Pandasia’, is in Chinese stijl gebouwd en meerdere malen uitgeroepen tot het mooiste reuzenpandaverblijf ter wereld. In januari 2019 was er groot nieuws, de twee reuzenpanda’s hadden voor het eerst gepaard. Hoe het hen vergaat, kun je vanaf nu zien in het wekelijkse ‘Ouwehands Pandajournaal’. Klik hier voor de link naar de eerste aflevering.