Safaripark Beekse Bergen

Hoor je Afrika, dan denk je aan The Big Five: de vijf meest legendarische dieren van dit continent! Safaripark Beekse Bergen is het enige wildlife park in de Benelux waar je neushoorns, olifanten, luipaarden, buffels én leeuwen op één dag kunt spotten. Je komt ze tegen tijdens een tour door het 120 hectare grote park. Tijdens jouw safari vertellen de rangers spannende en grappige weetjes over de dieren. Wanneer vallen leeuwen hun prooi aan? Maar ook: hoeveel kilo poept een olifant elke dag? Ga op avontuur en je komt alles te weten!

1-daagse rondreis Afrika, 4 keer op avontuur

Safaripark Beekse Bergen kun je op vier manieren ontdekken. Je kunt wandelend op safari gaan, maar ook in de auto of de bus stappen. Zelfs tijdens een boottocht ontdek je heel wat dieren aan de waterkant. Aan jou de keus. Kom dus op tijd en probeer alle mogelijkheden uit. De rangers vertellen je onderweg de leukste weetjes over de dieren. Bij de pinguïns en tijgers achter in het park komen de verschillende safarivormen samen en kun je eenvoudig wisselen. Handige plattegronden geven aan welke dieren je tegenkomt tijdens de verschillende safaritochten. Je hoeft maar één kaartje te kopen waarmee je van alle safarivormen gebruik kunt maken. Én dat terwijl je helemaal geen paspoort, visum en inentingen nodig hebt!

Rondvliegend wild

Zebra’s, struisvogels, gorilla’s, kamelen, chimpansees en pinguïns. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je komt ze tegen tijdens een 1-daagse rondreis Afrika. Als je schrikt van rondvliegend wild, dan ben je in de roofvogelshow beland. Van april tot en met oktober zijn er elke dag drie shows waarbij zeearenden, pelikanen en woestijnbuizerds rakelings over je hoofd vliegen.

Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Telefoon: 0900-2335732 (€ 0,15 p.m.)
www.beeksebergen.nl