13 Augustus Lazy ZOOmeravond in Blijdorp

Rotterdam, augustus 2015

blijdorp-kerst002Op donderdag 13 augustus is Diergaarde Blijdorp open tot 21.30 uur. Deze  speciale avondopenstelling is ter gelegenheid van het nieuwe leeuwenreservaat.  De ‘Koning der Dieren’ en andere roofdieren spelen daarom de hoofdrol. Daarnaast zijn er extra activiteiten zoals muziekoptredens, diverse informatiepunten over roofdieren en een lezing over het leeuwenproject in Tanzania dat Blijdorp steunt. Er is een apart ZOOmeravond-ticket verkrijgbaar via de Blijdorpsite. Deze ticket geeft bezoekers vanaf 15.00 uur toegang tot de Diergaarde.

leeuwen zeer bedreigd

Vanaf afgelopen voorjaar is de zeldzame Aziatische leeuw te bewonderen in het gloednieuwe leeuwenreservaat.  Blijdorp helpt de leeuwen in het wild door het Ruaha Conservation Project in Tanzania te steunen. Projectleider Amy Dickman komt op de ZOOmeravond naar Blijdorp om over dit bijzondere project in Tanzania te vertellen. De lezing is in het Engels. Tickets voor de lezing zijn gratis te bestellen via de website van Diergaarde Blijdorp.