Olifantendrollen stapelen, sprayen als een stinkdier… Viespeukenweek in Dierenrijk komt er aan!

Foto: Dierenrijk

Alle smeerkeesjes in Nederland opgelet: Viespeukenweek in Dierenrijk komt er aan! Kinderen kunnen van zaterdag 15 juli t/m zaterdag 22 juli voor één keer lekker vies worden tijdens verschillende activiteiten zoals olifantendrollen stapelen, spugen als een lama, sprayen als een stinkdier en insecten eten! 

Naast een week vol vieze activiteiten is Viespeukenweek ook een heel leerzame week. Zo komen bezoekers alles te weten over bijvoorbeeld het verteringsstelsel van de dieren in Dierenrijk en kunnen ze raden welke poep bij welk dier hoort.

Foto: Dierenrijk

Professor Poets en Dokter Doek
Om alle vieze kinderen weer een klein beetje op te poetsen zijn ‘Professor Poets’ en ‘Dokter Doek’ tijdens Viespeukenweek ook aanwezig in het park. Kinderen die naar de Viespeukenweek komen kunnen natuurlijk wel het beste hun oudste kleren aantrekken!