Waterpret voor babyolifant Kyan

Amersfoort, 8 februari 2013
Kyan onder de douche
Tijdens het douchen gebruikten de dierverzorgers eerst één tuinslang waarmee ze het water in het verblijf spoten, sinds kort pakken de verzorgers er nog een tuinslang bij om de kleine Kyan gericht te douchen. Eerst verborg het mannetje zich achter zijn moeder Indra, maar nu speelt hij graag onder de douche.
“Het is zo mooi om de kleine reus te zien genieten van het water. Hij gaat vaak op zijn knietjes zitten om met het water te spelen en ervan te drinken. Geweldig om zo de dag te beginnen”, vertelt de trotse verzorgerster Margreet. Kyan gaat een paar keer per week met zijn moeder onder de douche in de trainingsbox.
Het gaat erg goed met olifantje Kyan, de kleine reus groeit hard en ontwikkelt zich naar behoren. Tot groot vermaak van de bezoekers speelt Kyan stoere spelletjes samen met zijn zus Kina in het Rijk der Reuzen van DierenPark Amersfoort