WILDLANDS Adventure Zoo Emmen verwelkomt miljoenste bezoeker

bezoeker-wildlands

Directeur Frankwin van Beers verwelkomt miljoenste bezoeker. Foto: WILDLANDS

Nog voordat WILDLANDS Adventure Zoo Emmen een halfjaar open is voor het publiek, zijn er al een miljoen bezoekers op expeditie in het park geweest! Teun van Olst uit Lierderholthuis (vlakbij Zwolle) liep vanmorgen om 11:25 nietsvermoedend met zijn vriendin Nadine Vermaire uit Kattendijke (Zeeland) het park in toen hij feestelijk werd onthaald op het Kompasplein door directeur Frankwin van Beers en medewerkers van het park.

WILDLANDS is op 18 maart 2016,  in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, geopend. Vanaf 25 maart 2016 kunnen bezoekers op expeditie in het park. WILDLANDS bestaat uit drie klimaatwerelden; Jungola, Serenga en Nortica.

Teun en Nadine hebben, als miljoenste bezoeker, een VIP-dag en een abonnement aangeboden gekregen door WILDLANDS directeur Frankwin van Beers. Inmiddels heeft WILDLANDS bijna 70.000 abonnementhouders.