Diergaarde Blijdorp weer verkozen tot mooiste dierentuin Benelux

Foto: Diergaarde Blijdorp

Volgens bezoekers van ZooSite, de onafhankelijke dierentuininformatie-website, is Diergaarde Blijdorp wederom de mooiste dierentuin van de Benelux. Hiermee is deze titel, die Blijdorp ook al in 2016 mocht ontvangen, geprolongeerd. Ook de geboorte van Maleise tapir Penang behaalde een Award voor Leukste Geboorte in een EAZA-dierentuin (Europese dierentuinvereniging). Blijdorp is trots op het ontvangen van deze twee Awards.

Foto: Diergaarde Blijdorp

De ZooSite-Awards zijn dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Sinds 2007 zijn zij een jaarlijks terugkerend onderdeel van ZooSite en vormen een mooie waardering voor het werk dat alle medewerkers van de dierentuinen van de Benelux jaarlijks verzetten om hun parken vernieuwend en interessant te houden. ZooSite is de grootste, onafhankelijke dierentuininformatie-website van de Benelux, met jaarlijks ruim 600.000 unieke bezoekers en goed voor meer dan 25 miljoen hits.