Apenheul

Een bos vol loslopende apen!

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

kids-ringstaartmaki-ApenheulHerken jezelf

Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de stoere gorilla’s en slimme orang-oetans. De dierverzorgers vertellen je alles over deze bijzondere dieren tijdens speciale presentaties. Wist je trouwens dat wij mensen soms meer op apen lijken dan je misschien dacht? In het Na-aaphuis kun je daarom zelf ontdekken hoeveel jij op een aap lijkt. Klim en klauter als de apen of doe de Grote Apentest. Kinderen kunnen zichzelf helemaal uitleven als een aap in één van de speeltuinen. Geniet ondertussen zelf van een lekker biologisch frietje mét uitzicht op het gorilla-eiland. Tot snel!

Wil je apen spotten met korting? Koop voordelig je kaartje op www.apenheul.nl

Openingstijden 2020

Apenheul is van 4 april t/m 1 november dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 18 juli t/m 23 augustus is het park open van 9.00 tot 18.00 uur.

Apenheuldoodshoofdaap-Apenheul

J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Tel.: 055 3 57 57 00
E-mail: office@apenheul.nl
Website: www.apenheul.nl