Dierenpark Amersfoort

Dé dierentuin voor kinderen!
In DierenPark Amersfoort raak je letterlijk ondersteboven van de dierenwereld. Zie olifantjes Yunha en Thabo samen spelen, loop tussen de nachtdieren in de Nacht en bezoek de ringstaartmaki’s op het Apeneiland. Elke dag ontmoet je onze dierverzorgers, zij beantwoorden al je vragen terwijl de dieren genieten van een lekkere hap.

Klimmen en klauteren
Door de avontuurlijke Klim Alles-route hoef jij helemaal niet netjes op de paden te blijven. Klim bijvoorbeeld over de beer, roetsj via de glijbaan door het leeuwenverblijf en duik op tussen de prairiehondjes. Zo ontdek jij de dieren van wel heel dichtbij. Heb jij nog energie over? Vaar dan met de fietsboot langs de giraffen en zebra’s of leef je uit in de verschillende speeltuinen.

Dinopark
Wist je dat je zelfs een reis door de tijd kunt maken? In het Dinopark beland je in een bos vol dino’s. Ontdek ruim zeventig levensgrote dinosauriërs, test of jij sneller bent dan de gevaarlijke T-rex en zweef mee met vliegende dino’s. De opvallende Brachiosaurus is twaalf meter hoog en zeker 27 meter lang dus die kun je niet missen. Schrik niet, in het Dinopark kun je zelfs levende dinosauriërs tegenkomen … Zo ontmoet jij de indrukwekkende reuzenschildpadden en de kleurrijke helmkasuaris.

Koele Knuffels
Heb jij weleens een vogelspin over je hand voelen lopen? Overwin je angsten op woensdagmiddag en in het weekend bij Koele Knuffels! Hier leer je alles over insecten, spinnen en slangen.

Tip: elke vakantie extra activiteiten
Elke schoolvakantie zijn er extra leuke activiteiten te beleven, speciaal voor kinderen. Bekijk op de website een overzicht van alle activiteiten: www.dierenparkamersfoort.nl/parkagenda.