Babyolifant zet eerste stappen buiten

Amersfoort, 7 november 2012

Vanmiddag is het babyolifantje van DierenPark Amersfoort naar buiten geweest. Het olifanten mannetje drink goed en de andere olifantendames gaan zeer goed om met zijn komst. Daarom mocht de kleine vandaag het buitenverblijf verkennen.

De olifantendames gingen meteen buiten kijken, maar het kleine mannetje was dit even ontgaan. Hij lag lekker te slapen in het binnenverblijf toen iedereen opeens was verdwenen. Moeder Indra en oudere zus Kina liepen weer even terug om het olifantje op te halen. Daarna stapte ook het mannetje dapper mee naar buiten tussen moeders benen.

De komende dagen zal het babyolifantje vaker buiten te bewonderen zijn. Voor het speciale kraamtarief van 5 euro kan iedereen na half vier DierenPark Amersfoort bezoeken en het olifantje bewonderen. Deze feestkaartjes zijn tot en met 16 november beschikbaar.