Edward’s dag in Vogelpark Avifauna

edwardfazantDe Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) en Vogelpark Avifauna nodigen u uit om op donderdag 2 mei 2013 naar Edward’s dag te komen! Heet je Edward dan mag je gratis naar binnen!!

Waar? Vogelpark Avifauna te Alphen aan den Rijn
Hoe laat? Activiteiten starten vanaf 11.00 uur. Het park is geopend vanaf 9.00 uur.

Programma 2 mei 2013
11.00 Start activiteiten Edward’s dag zoals een kennismaking met de Edward fazant, schminken, een Zuidoost Azië stand en knutselactiviteiten.
13.30 Aanvang vogeldemonstratie met bijzondere afsluiting
16.00 Einde Edward’s dag

Waarom Edward’s dag?
De Nederlandse dierentuinen voeren actie voor de bedreigde diersoorten in Zuid Oost Azië. In deze regio worden vrijwel alle (grote) diersoorten met uitsterving bedreigd door de illegale dierenhandel en de vernietiging van leefgebied. De Edward fazant is een ernstig bedreigde vogelsoort die in Zuid Oost Azië voorkomt. Onderzoekers schatten dat er nog slechts 50 Edward’s fazanten in het wild leven. Met Edward’s dag proberen wij aandacht te dragen voor onze actie. Tijdens deze dag worden er allerlei leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd en proberen wij zo veel mogelijk personen met de naam ‘Edward’ bij elkaar te krijgen.

Hoe kan je deelnemen?
Om te weten hoeveel ‘Edward’s wij kunnen verwachten zouden wij u willen vragen om u op te geven via het e-mailadres: educatie@avifauna.nl o.v.v. Naam, leeftijd, telefoonnummer en aantal personen met een kopie van een legitimatiebewijs met de naam Edward erop. U krijgt van ons een bevestiging toegestuurd dat tevens het gratis entreebewijs is op 2 mei 2013 voor u en 2 introducés!

Meer weten?
Wilt u meer te weten komen over deze actie? Bezoek onze website www.avifauna.nl, mail ons op e-mailadres: educatie@avifauna.nl of bel 0172-487556 (maandag t/m vrijdag tot 16.30 uur).

Hopelijk zien wij u op donderdag 2 mei in Vogelpark Avifauna!