Special van Nieuws uit de Natuur over de Olifant

130626_MyleneOlifant (2)
Zuidoost-Azië ligt aan de andere kant van de wereld in het werelddeel Azië. Daar leven de bijzondere Aziatische olifanten. Ze wonen daar niet alleen, ook neushoornvogels, tijgers en gibbons komen daar voor. Het gaat niet zo goed met deze dieren doordat bomen gekapt worden en hun leefgebied wordt bedreigd. Dat moet stoppen en daarom voert de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen samen met Nieuws uit de Natuur actie voor de dieren in Zuidoost-Azië. Mylène en Jurre hebben bedacht om de dieren van Zuid00st-Azië hun stem terug te geven. Ze gaan een speciaal lied maken waarin de geluiden van de bedreigde dieren verwerkt zijn. Jurre gaat op bezoek bij choreograaf Shaker om op dit nummer een vette dans te maken.
Kijken dus op vrijdag 28 juni om 10.30 op NED 3!!!! Nieuws uit de Natuur Special