Apenheul bestaat 45 jaar

Leukste uitje van Nederland viert feest

Op dinsdag 12 juli bestaat Apenheul 45 jaar. Bovendien is het park verkozen tot het Leukste uitje van Nederland 2016. Genoeg reden voor een feestApenheul - wolaapje! Bij een feestje hoort natuurlijk een traktatie. De apen worden verwend met een smakelijke traktatie die natuurlijk past in hun speciale dieet. En alle kinderen die Apenheul bezoeken op 12 juli krijgen een gratis spotpakket!

45 jaar Apenheul
In 1971 begon Wim Mager met een uniek concept: een dierenpark waar de dieren gewoon loslopen tussen de bezoekers. Nu, 45 jaar later, is Apenheul uitgegroeid tot het Leukste uitje van Nederland 2016. En dat mag gevierd worden. Op 12 juli zijn er in het park diverse activiteiten, waaronder een presentatie over het 45-jarig bestaan van Apenheul. En gidsen zijn deze dag aanwezig om alles te vertellen over een aantal bijzondere bewoners van het eerste uur.

Wie jarig is trakteert
Ook aan de jongste bezoekers van Apenheul wordt gedacht. Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar die op 12 juli een bezoek brengen aan Apenheul, krijgen een gratis spotpakket.  Het spotpakket bestaat uit een coole rugzak met apen-spotboek, apen-krasmunt, verrekijker én pet.

Wie overigens een bezoek brengt aan Apenheul kan deelnemen aan een leuke win-actie. Wie zijn leukste moment in Apenheul deelt met #leuksteuitje op Facebook, Twitter of Instagram maakt kans op mooie prijzen.