GRATIS APP DIERGAARDE BLIJDORP Haal meer uit je dagje Diergaarde Blijdorp

app Diergaarde Blijdorp

Plattegrond op de Diergaarde Blijdorp App. Foto: Diergaarde Blijdorp

Rotterdam, 16 augustus 2016
Bezoekers van Diergaarde Blijdorp kunnen nu met de nieuwe gratis Blijdorp-app hun ontdekkingsreis door de dierentuin verrijken en faciliteren. De app staat vol informatie. Je kunt van alles ontdekken over de dieren, planten en monumenten. Met de interactieve plattegrond kun je deze makkelijk vinden. Ook is er keuze uit diverse routes langs Blijdorp-toppers, monumenten, planten en speelplekken. Wil je echt alles zien, dan kun je kiezen voor de ‘mis niets’-route.

Wil je het voeren van dieren bijwonen of de dierverzorger ontmoeten? In de agenda zie je wat er te doen is en kun je een notificatie instellen zodat je op tijd een seintje krijgt dat de activiteit begint. De app is ook offline te gebruiken.

De Blijdorp-app is ook thuis handig en leuk. Je kan je bezoek op je gemak voorbereiden, diereninfo opzoeken en op de hoogte blijven van het Blijdorp-nieuws. Uiteraard ontbreekt de praktische info niet zoals parkregels, restaurants, speelplekken, info voor ehbo/noodgevallen, etc.  Binnenkort zullen ook de webcams bij de olifanten en de pasgeboren tapir een plekje krijgen in de app.

De Blijdorp-app is nu te downloaden in iTunes en de PlayStore. Vereist is: iOS 9.3 of Android 4.4 en hoger.

Meer informatie en een filmpje is te vinden op: https://www.diergaardeblijdorp.nl/blijdorp-app/

app Diergaarde Blijdorp 2

Nieuws en informatie op de Diergaarde Blijdorp App. Foto: Diergaarde Blijdorp